Комплект "Био фиксация за вежди и мигли"

Ekko Beauty
s0833
185,00
лв.
259,00
лв.
Комплект "Bio Fixation" за вежди и мигли
Стъпка 1 Биофиксация:
Перманентен крем (5 бр., 1 ml)
Действие: Омекотява, отваря люспите на косъма. Стъпка 1 съдържа - гликолова киселина, моноетаноламин амин, който разрушава дисулфидните връзки на косата, което ви позволява да създадете желаната посока на косата. Косата става послушна и запазва формата на фиксиране.
Начин на приложение: Нанесете с четка на тънък слой. С помощта на четката срешете космите в желаната посока, като същевременно не натискате силно кожата. С гърба на четката / шпатулата изгладете и притиснете космите, ако е необходимо.
Нанесете състава в малко количество, на тънък слой, с минимален контакт с кожата.Космите не трябва да потъват в състава. Времето за излагане на състава зависи от плътността на косата.На тънка коса времето на излагане е 1-2 минути, на коса със средна твърдост 2-4 минути, на твърда коса до 6 минути. След това отстранете 1-ви състав със сух памучен тампон.
До 20 употреби
Състав : Тиогликолик, Моноетаноламин, Цетилов алкохол, Емакол, Парфюм, Цвят, Пречистена вода
Стъпка 2 Биофиксация:
Неутрализатор (5 бр., По 1 мл.)- възстановяващ състав
Действие: Подхранва, запълва люспите на косата.Неутрализаторът съдържа натриев бромат, лимонен алкохол; съставът възстановява връзките на косата и фиксира нейната форма.
Начин на приложение: Нанесете с четка същото количество, както за 1-ви състав, Разресвате косъмчета в нужна посока. Ако е необходимо, загладете или притиснете космите в желаната посока със задната страна на четката / шпатулата. Времето за задържане на състава е същото като за 1-ва (+ - 1-2 минути). Измиваме състава с памучен тампон, навлажнен с вода, разресваме космите и боядисваме с боя, ако е необходимо.
До 20 употреби
Състав : Натриев бромат, Цетилов алкохол, Емакол, Парфюм, Цвят, Пречистена вода
Стъпка 3: Арганово масло за подхранване и възстановяване на веждите
Действие: Регенерира. Подхранва и ремонтира космите. Начин на приложение: Нанесете с четка / четка върху космите на тънък слой като завършващ агент за Bio Fix. Насочете космите и фиксирайте с масло. Не нанасяйте твърде обилно!
НЕ ИЗПЛАКВАЙТЕ МАСЛОТО СЛЕД ПРИЛОЖЕНИЕ!
До 100 приложения
Състав : Вода, Argania Spinosa Kernel Oil, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Aloe Vera, Glycerin, Petrolatum, Sodium Sheabutteramphoacetate, Sodium Cocoabutteramphoacetate
ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ! Когато работите с съставките, не покривайте с фолио! След процедурата не мокрете в продължение на 24 часа (бани, сауни, солариум, не търкайте веждите). Процедурата може да се повтори след 2-3 месеца, когато космите на веждите се обновят напълно.
Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Имена
Телефон
E-mail
Град
Вариант на доставка
Въведете моля офис на Еконт или личен адрес
Коментар (ако имате нужда от фактура - въведете данните тук)
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda