Ремувър за премахване на боя и къна

Nikk Mole
s1004
25,00
лв.

Професионален препарат за премахване на боя и къна от кожата Nikk Mole - Препаратът премахва нежно остатъците от боя от кожата, без да ги изсушава. Универсалната формула на отстраняващия препарат е подходяща дори за чувствителна кожа. Инструментът може да се използва както за боядисване на мигли, така и за боядисване на вежди.


Средства за внимателно отстраняване на боята от кожа. Последователността ви позволява да контролирате консумацията на средства и да премахнете дори малки нюанси.

Нежно и ефективно премахва боята от кожата при боядисване на вежди. Позволява ви да коригирате твърде интензивното оцветяване. Изсветлява боята с 1-2 тона. Също така, с помощта на препарат за премахване на Nikk Mole, можете да постигнете мек преход - ombre. Не съдържа амоняк. Има неутрална Ph. Не изсушава кожата. Използва се по време и непосредствено след оцветяването


Начин на употреба: Нанесете тонера върху желаните места с памучен тампон, разтривайте леко, докато се постигне желаният резултат. изплакнете с вода.

Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda