Къна за вежди Ekko Beauty "Graphite"

Ekko Beauty
s0859
45,00
лв.
Студеносив цвят в палитрата от светла пепел до ясно изразен графит. Предназначен за светло руси момичета и студено руса. Той също така дава много деликатен цветен резултат и е проектиран да създаде естествен ефект. Заедно със светлокафявия тон, графитната къна се използва само когато прахът се разрежда до плътен сос или заквасена сметана. В по-течни състояния багрилната смес от тези оцветители на къна няма изразен ефект върху кожата и космите на веждите. Графитът е готово решение за успешното оцветяване на веждите на момичета от северния тип външен вид.
Конзистенция:
- Мляко - оцветява космите в сиво;
- Сос - деликатно оцветяване на кожата в светло сив нюанс;
- Заквасена сметана - наситен сив цвят на кожата и космите.

Боядисването на вежди с къна е гаранция за красиво дефинирана форма и естествен нюанс. В края на процедурата получавате перфектен резултат с подчертан грижовен ефект - по-стегнати и блестящи косми на веждите само с една процедура.
Дълготраен цвят - на косми до 8 седмици, на кожа до 14 дни. В
исока способност за оцветяване на кожата.
Най-естествените нюанси.
Моментален ефект на добре поддържани, естествено красиви вежди. Безкрайна цветова палитра благодарение на възможността за смесване на тонове. Подхранвайте и защитавайте всяка коса. Стимулира растежа на нова коса по оцветяващия контур.
Предпазни мерки:
Продуктът е предназначен за професионална употреба.
Не използвайте продукта: След изтичане срока на годност. Върху възпалена / увредена кожа. За боядисване на мигли.
Не се препоръчва да държите къна EkkoBeauty на вежди повече от 20 минути! Избягвайте да попадате смес върху дрехите си.
Направете стандартен тест на лакътя преди употреба, за да проверите за възможни алергични реакции.
Съхранявайте продукта на сухо и тъмно място, недостъпно за деца и животни.
Инструкции за употреба:1. Извършете премахване на грима и почистете областта на веждите с помощта на лосьон и скраб EkkoBeauty.
2. В неметален съд смесете минералния разтвор EkkoBeauty и праха къна в пропорция, достатъчна за получаване на желаната консистенция. След приготвяне сместа трябва да се използва незабавно.
3. С плоска синтетична четка нанесете равномерно сместа строго според планираната форма на веждите. Ако е необходимо, коригирайте границата на нанасяне със сух памучен тампон.
4. Експозиция - от 5 до 15 минути, в зависимост от това каква интензивност на цвета на косата и кожата искате да получите.
За да се постигне положителен резултат от оцветяването, EkkoBeauty Henna не изисква пълно изсъхване.
5. Отстранете повърхностния слой на оцветяващия състав с памучен тампон, навлажнен с масло за растеж на вежди и мигли EkkoBeauty. Накрая отстранете остатъците от къна от областта на веждите с обикновена вода.
Състав/Ingredients: Lawsonia inermis, Indigofera argentea, Emblica officinalis, Sodium PCA, Tartaric Acid, Magnesium Carbonate, Acacia Concinna, Citric Acid, P-Aminophenol.
Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda