Пинсета скосена NiKK Mole (raspberry)

s1073
25,00
лв.
Скосена пинсети за вежди
Скосеният разрез на работната повърхност предполага специален ъгъл на нейното местоположение спрямо стандартната форма. Този наклон ви позволява да уловите дори най-кратките закръглени „пънове". Налягането, подобно на класическата пинсета, е меко и удобно за използване. Материалът на производство е неръждаема стомана, която е максимално издръжлива и не създава проблеми при експлоатация, дезинфекция и съхранение. Скосените пинсети имат розово покритие, не се плъзгат в ръката, не се страхуват от стерилизация в автоклав и суха топлина.
Диамантеното заточване прави метала по-плътен по режещия ръб на острието, като по този начин създава перфектна захващаща повърхност. Висококачествените остри пинсети под марката Nikk Mole са разработени, като се вземе предвид професионалният опит на Мила Клименко и практикуващите вежди на студио за красота Nikk Mole. Това е инструмент, който има пълното право да бъде наречен брандиран!
Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda