Почистващ препарат за четки без алкохол 150мл

s0838
30,00
лв.
NIKK MOLE почистващ препарат за четки без алкохол Безалкохолният почистващ препарат за четки е предназначен за бързо почистване на четините на четките от всякакви козметични текстури и дезинфекцията им. Четките за грим трябва да се поддържат чисти и за да улесните рутинното постоянно измиване, опитайте с NIKK MOLE Express Brush Cleaner. Почистващото средство за четки е формулирано за разтваряне и изплакване на всички козметични продукти, включително супер устойчиви, и също така дезинфекцира. В този случай четките ще бъдат готови за работа след няколко секунди след такова почистване, тъй като продуктът се изпарява и изсъхва много бързо, оставяйки купчината чиста и придавайки на четките цитрусов аромат.
-Почистващото средство за четки почиства и дезинфекцира естествени и синтетични четки с четина след използване на грим.
-Убива 99,9% от най-често срещаните болестотворни бактерии и микроби
-Съхне бързо, не изисква изплакване.
-Не уврежда качеството на купчината.
-Без алкохол
Защо се нуждаем от почистване на четки? Постоянното използване на козметични четки води до залепване на покритието на купчината, натрупване на прах и нарушаване на консистенцията на влакната. Ако не изплакнете четките с почистващ препарат за четки, това може да доведе до локално дразнене на кожата, пробиви на акне или акне. Освен това процесът на нанасяне на грима е нарушен поради намаляване на качествените характеристики на аксесоарите. Ето защо е необходимо да отделите малко от времето си за почистване на такива важни инструменти. Нашият магазин предлага цяла линия уникални почистващи препарати за четки.
Нека изброим основните предимства на ефективното почистващо средство за четки NIKK MOLE:
Хипоалергенна основа за почистване на четки;
Напълно безопасна и ефективна рецепта за надеждно почистване;
Поддържане на висококачествени естествени и изкуствени купчини;
Поддържане на перфектното състояние на пухкава текстура на четките.
Как да използвате почистващия препарат за четки
Професионалистите препоръчват да почиствате четките си след всяка употреба. Нека разгледаме алгоритъма за използване на течност за почистване на четки: Нанесете почистващия препарат върху влажна четка; Втрийте композицията с леки движения; Изчакваме няколко минути, докато покритието на купчината е напълно наситено; Измиваме го с топла течаща вода; Изсушете с кърпа; Оставете в хоризонтално положение, докато изсъхне напълно.
Предпазни мерки: Почистващ препарат за четки само за външна употреба. Не поглъщайте. Дръжте затворено. Избягвайте пряката слънчева светлина.


Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda