Четка за боядисване на вежди (къна / боя) No16

s0791
25,00
лв.
Четка за боядисване на вежди
Скъсена четка с еластични синтетични четина за оцветяване и оформяне на вежди. Купчината е направена от най-трайния и надежден материал - найлон. Формата с диагонален контур на купчината е удобна за работа с вежди. Този модел е малко по-широк от четката с къна. Когато работите с боя, е по-важно внимателно да разпределите оцветяващата смес по линията на косата. По-удобно е да нарисувате с такава четка нежната форма на веждите. Дръжката е изработена от акрил.
NIKK MOLE е първата руска марка, която пуска четки с акрилни дръжки. Изключителното развитие на екипа и лично на Мила Клименко допринася за популяризирането на висококачествени инструменти от местно производство на руския пазар. Предназначение: оцветяване на веждите; нанасяне на къна или багрило; грим за вежди с отделни косми.
Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda