Четка за Brow Paste и Консилър No17

s0789
25,00
лв.
Четка за паста и коректор за вежди Плоска, права четка с подскачащи синтетични четина за оформяне на веждите преди оцветяването с паста за вежди. Използва се и за нанасяне на коректор и фон дьо тен около веждите. Купчина от най-трайния и надежден материал - найлон. Плътната купчина перфектно улавя дебели текстури и им позволява да се нанасят на тънък, равномерен слой. Дръжката е изработена от акрил.
NIKK MOLE е първата руска марка, която пуска четки с акрилни дръжки. Изключителното развитие на екипа и лично на Мила Клименко допринася за популяризирането на висококачествени инструменти от местно производство на руския пазар. Предназначение: оцветяване на веждите; нанасяне на паста от брато; нанасяне на коректор и фон дьо тен върху зоната около веждите.


Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda