Тинт за вежди EkkoBeauty №2

s0848
35,00
лв.
EKKOBEAUTY Tint е най-трайният инструмент за грим на вежди във вашата чанта за грим. Това е продукт от декоративна козметика, а не перманентна боя, поради което не изисква никакви специални умения за работа с нея. Можете да създадете желаната форма и текстура в рамките на обичайния си грим, но резултатът ще продължи много дълго. Ако се грижите добре за веждите, украсени с оттенък, тогава идеалният им външен вид ще ви радва до три дни. В същото време можете да измиете лицето си, да спите в удобна позиция и да не се страхувате случайно да докоснете веждите си с ръка. Продуктът не оставя пръстови отпечатъци и не рискувате да оцветявате кърпи или калъфки за възглавници.
универсален цвят - за блондинки, брюнетки и кафяви жени;
икономичност в потреблението (за 1 употреба ще похарчите количество продукт с размер на зърно);
приятна консистенция, която е удобна за нанасяне чрез регулиране на плътността на слоя и интензивността на сянката;
пълнота на комплекта - не е необходимо да купувате никакви допълнения, всичко е осигурено и обмислено.
Тинт как да използвате :
За исползване ви трябва 2 четки - тънка и скосена плоска. Тези форми са най-удобни за висококачествена обработка на всички области на веждите. За дълготраен оттенък, просто го нанесете върху веждите си с четка. И това е! Без повече действия - вашият перфектен дълготраен грим е готов. За да ви зарадва възможно най-дълго, не използвайте агресивна козметика за измиване на веждите си, не допускайте силно триене с кърпа или памучни тампони при премахване на грима за лице.

Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda