Форми за ламиниране Inlei "FORMA" new

39,00
лв.
Forma ролерите са новите универсални ролки на InLei. Проектиран като златна среда  между естествените и куклените къдрици.
Вътрешната страна на ролката е с лъскава повърхност за по-добър захват, докато външната страна се предлага в два варианта: гланц и мат. Серифите на горния ръб помагат да се коригира правилната посока, а формата на "полумесец" помага да се постигне перфектната форма на окото.
Особеността на този модел е липсата на "венчелистче", което ви позволява да: ги използвате за различни видове мигли и форми на очите; коригирайте грешките на минали майстори, а именно фиксирайте изгорелите върхове по цялата дължина; използвайте за извиване на долните мигли. Ролерите са изработени от висококачествен хипоалергенен платинен силикон, устойчив на автоклавна стерилизация. Forma ролките ще станат надежден и функционален помощник на производителя на лами в създаването на невероятен външен вид.
Смотрите также
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda