Ремувър INKI PROFI за премахване на кутикула

s1615
19,00
лв.
25,00
лв.
Предназначение: принадлежи към ново поколение безопасни карбамидни кератолитици, съдържа повече от 50% от активното вещество. течна форма. Салициловата киселина, която е част от продукта, обобщава и засилва кератолитичните
ефекта на карбамид и същевременно действа антисептично, предпазвайки деликатната кожа на кутикулата от инфекции. Инструментът прониква дълбоко в кутикулата и бързо разхлабва нейния рогов слой, без да наранява зоната на растеж на нокътя и без да причинява усещане за парене. Еластичността на кутикулата се запазва за дълго време, което предотвратява появата на неравности и други негативни ефекти от пресушената кутикула. Безопасен и удобен за използване с апаратен, класически и SPA маникюр/педикюр.
Приложение: нанесете върху сухи/навлажнени кожички около нокътната плочка за 2-5 минути. След това отстранете разхлабената му част с нож, пинсета или специална клечка.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.
Състав: деминерализирана вода, карбамид, ПАВ
фактант, салицилова киселина, етанова киселина,
метиленово синьо.
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda