Кератолитик увлажняващ с карбомид (урея) INKI PROFI

s1614
31,00
лв.
40,00
лв.
Предназначение: използва се при хиперкератоза на краката. Ново поколение безопасни карбамидни кератолитици, напълно биосъвместими с човешката кожа. Съдържа урея. Ефективно разхлабва и омекотява мазоли и загрубяла кожа, което допринася за лесното им отстраняване. Keratolytic е безопасен за живите тъкани, удобен за използване, ускорява процедурата за лечение на краката при всякакъв вид педикюр. Предотвратява замърсяването на въздуха. Може да се използва при диабетно стъпало. Подходящ за апаратен, класически, СПА педикюр, комплексен педикюр. Не изисква неутрализация.
Приложение: след баня на краката нанесете 3-5 мл кератолитик върху проблемните зони на стъпалото. Издържат 3-10 мин. Отстранете отпуснатите и омекнали слоеве на кожата с професионална пила или нож за пясък. При използване на техники за безводен педикюр се препоръчва продуктът да се нанася директно върху кожата на стъпалото и след 1-20 минути (в зависимост от използваната техника) да се отстранят отпуснатите слоеве на кожата на проблемните зони с фреза за пясък или фреза. професионално досие.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.
Състав: деминерализирана вода, урея, повърхностно активно вещество, етанова киселина, парфюмна композиция.
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda