Регенериращ гел за грижа за ноктите INKI PROFI

s1616
22,00
лв.
27,00
лв.
Предназначение: съдържа комплекс от 20 естествени аминокиселини и 5 гликозаминогликани, включително хиалуронова киселина, плюс витамини и витаминоподобни вещества. Растителен комплекс "Екдис" засилва процесите на биосинтеза на кератин в клетките на зоната на растеж на нокътя. Клетките на зоната на растеж на нокътя получават всички необходими вещества за активен живот. Ноктите бързо растат силни и здрави. Използването на регенериращ гел в последния етап от маникюра неутрализира всички негативни ефекти от контакта на ноктите с химикали и стартира здравословни процеси на регенерация. Може да се използва за възстановяване на нокътната плочка след отстраняване на изкуствени нокти. Препоръчва се за перманентна салонна и домашна грижа за ноктите. Двуфазен продукт, разклатете добре преди употреба. SPF 10.
Приложение: нанасяйте с леки масажиращи движения върху нокътната плочка и кутикулите няколко пъти на ден.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.
Състав: деминерализирана вода, аминокиселини
еластин и колаген, HEC, хиалуронова киселина,
GAG, Ecdys, каприлил гликол, парфюмна композиция
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda