Регенериращ биовосък кремообразен "Идеални пети" INKI

s1619
9,00
лв.
11,00
лв.
Предназначение:  кремообразната текстура на биовосъка позволява
Позволява да се извършва системна грижа за суха и проблемна кожа на краката и кожата на краката през зимата.
Маслото от прополис (естествен антибиотик) стимулира кожата да се регенерира (обновява), облекчава сърбежа и болката, лекува леки наранявания, действа противовъзпалително, противогъбично, антисептично и антиоксидантно
ефекти. Екстрактът от евкалипт засилва биоцидната активност на продукта, а витамин Е и комплексът от растителни фитоекдистероиди Екдис засилват неговите антиоксидантни и регенериращи свойства.
Екстрактът от лавър в комбинация с прополис предотвратява отлагането на соли.
Свойствата на прополиса и фитоекдистероидите не се променят и не се губят при нагряване, така че те могат безопасно да се използват при процедури, изискващи високи температури.
Приложение: нанесете малко количество продукт (концентрат) върху кожата и го втрийте с леки масажни движения до попиване.
Може да се използва при парафинотерапия и обвивания на тялото, както и за масаж на кожата с периодично овлажняване с „регенериращ серум за крака“.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.
Състав: масло от прополис, пчелен восък, екстракт от евкалипт и лавър, витамин Е, растителен комплекс Ecdis, парфюмна композиция.
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda