"Течни ръкавици" гел защита INKI PROFI

s1621
22,00
лв.
27,00
лв.
Предназначение: съдържа три мощни антибактериални агента изопропанол, хлорхексидин и екстракт от евкалипт, работещи на принципа на синергия. Хлорхексидинът е един от най-активните местни антисептици.
Има бърз и силен бактерициден ефект върху грам-положителни и грам-отрицателни бактерии. Лекарството е стабилно и оставайки в определено количество върху третираната с него кожа (ръце, хирургично поле и др.), активността остава дори при наличие на кръв и гной. Екстрактът от евкалипт има изразен антивирусен ефект. Изопропанолът е широко използван антисептик. Гелът създава активен защитен филм с продължително действие върху повърхността на кожата. Омекотява и
овлажнява кожата на ръцете, удобни за използване.
Приложение: използва се за защита на кожата на ръцете на майстора по време на процедурата педикюр / маникюр и за предотвратяване на различни инфекции. Нанесете необходимото количество гел върху кожата и втрийте, докато се абсорбира напълно. Наличието на сапун може да инактивира хлорхексидина, така че остатъците от сапун трябва да се измият старателно преди употреба на гела. В случай на контакт с очите, изплакнете ги обилно с вода.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.
Състав: деминерализирана вода, HEC, хлорхекс-
сидин, изопропанол, екстракт от евкалипт/лавър.
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Имена
Телефон
E-mail
Град
Вариант на доставка
Въведете моля офис на Еконт или личен адрес
Коментар (ако имате нужда от фактура - въведете данните тук)
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda