Система за ламиниране на мигли и вежди Sigma NEW

s1787
179,00
лв.
Обновена формула!

Комплект състави за ламиниране на мигли и вежди с 2-фазово възстановяване и време на експозиция 5-8 минути. Уникалната процедура в 4 стъпки придава на миглите еластично извиване, визуално прави миглите по-дълги и по-обемни, настройва веждите в правилната посока. Осигурява дълбоко подхранване и хидратация.

Задачата на ламинирането на мигли и вежди Sigma е да се получи ярък и стабилен резултат, като същевременно се гарантира възстановяването и поддържането на здравето на миглите.

Предимства на системата за ламиниране на мигли и вежди Sigma:

време на задържане 5-8 минути

работи с всякакъв тип коса, нежно и бързо

2-фазова система за възстановяване работи на макро и микро нива в косата

намалява времето на процедурата поради комбинираната грижа с оцветяване.

ламинат тръба по-добре запазва свойствата на състава

стабилния резултат, който очаквате.

Какво е уникалното в системата за ламиниране Sigma?

Предимството и уникалността на системата се състои в съдържанието в първия състав на специален полимер и кератинови аминокиселини, които предпазват косата при първото излагане.

По време на прилагането на първия състав полимерът и кератиновите аминокиселини обгръщат космите, запълват празнините и образуват терапевтична подложка, която предпазва косата от агресивни въздействия.

Активната съставка на Sigma Curl #1 - амониев тиогликолат - е най-ефективната за настръхнали коси.

Активната съставка в Sigma Fixation #2 е натриев бромат.

Сигма ламинирането също е насочено към дълбоко възстановяване на космите. Затова използва двуфазова система за възстановяване: дълбоко подхранване със Sigma Multi active serum, както и овлажняване и запечатване на кутикулната зона със Sigma Hydra Energy serum.

Двуфазната система за възстановяване придава на миглите и веждите здраве, блясък, насища с кератин и аминокиселини, протеини и запечатва кутикулата, възстановява липидните слоеве на косъма благодарение на фосфолипидите.

Експозициите за грижа са бързи във времето, нанасянето на серум Sigma Multi Active се комбинира с оцветяване.

Препаратите се предлагат в специална полимерно-алуминиева туба, която запазва плътността и стерилността на лосионите. Tube Sigma не пропуска въздух, влага, светлина. Тръбата е органично еластична, не засмуква въздух при отстраняване на лекарството. Благодарение на пластичността на тубата, формулите са лесни за дозиране и използване до последната капка.

Намалено време на експозиция на съставите, процедурата е 2 пъти по-бърза.

Времето на експозиция на съставите:
1 състав на Sigma curl - 5-8 минути.
2 съединение Sigma фиксация = време на задържане на 1-вото съединение.
3 състав Sigma multi active serum - добавен към боята. Време на експозиция според инструкциите на багрилото + 1-2 минути.
4 състав на Sigma Hydra енергия - до 5 минути.

Удобна консистенция на препаратите, която се разпределя равномерно без бучки и обгръща всеки косъм. Благодарение на това получавате еднакви къдрици и стайлинг.

Препарати 1, 2, 3 имат консистенция на крем с приятен аромат. Лесно се разпределя върху миглите и веждите, така че е много лесно да се контролира зоната на приложение.
Четвъртият препарат на енергийния серум Sigma Hydra има консистенция на гел. Лесно се нанася, идеално овлажнява космите, а също така напълно разтваря лепилото. Можете лесно да свалите миглите от ролката и да ги почистите от лепилото.

С линията продукти за ламиниране Sigma можете да работите с всякакъв тип коса: фина, средна и груба.

Достъпни цени на система. Сега както начинаещ, така и професионалист могат да си позволят високо качество. Ниски разходи - високи печалби.

Обемът на епруветките е 5 ml, достатъчен за над 40 процедури.

Препаратите на Sigma са безопасни и имат сертификати за качество.
Със Sigma винаги ще получите еластично извиване и ще поддържате здравето на миглите си, ще направите изразителен стил на веждите си.

Как се работи с препаратите на Sigma?

Кратък протокол от работата.

Нанасяне на първия състав на Sigma Curl #1. Времето на експозиция е 5-8 минути в зависимост от вида на косата. Времето може да бъде удължено в някои случаи. Премахваме композицията.

Нанесете второто съединение Sigma Fixation #2. Време на задържане = време на задържане на състав #1. Премахваме композицията

Ако правим оцветяване, добавете 1 капка състав Simga Multi Active #3 към сместа за оцветяване, разбъркайте добре, нанесете сместа върху миглите и веждите. Премахваме композицията.

Нанесете Sigma Hydra Balance #4. Време на експозиция 3-5 минути. Серумът почиства добре космите, така че на този етап можете да почистите. Ако работите с течно лепило, препоръчваме да използвате Novel Remover за бързо почистване и спестявания.
Още предложения
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Вариант на доставка
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda