Праймър OkoLashes, 15 мл

OkoLashes
s1429
29,00
лв.
Праймьр за удължаване на мигли "OkoLashes" е инструмент, който отваря люспите на всеки косъм, като по този начин подобрява адхезията на лепилото, което ви позволява да удължите живота на миглите. Някои майстори смятат, че използването му не е необходимо по време на работа, но трябва да се има предвид, че всеки човек има различни мигли: те могат да бъдат порести или гладки. И ако вашият клиент има гладки мигли, лепилото няма да проникне в тях по време на удължаването, а ще се втвърди на повърхността, което означава, че свързването няма да е силно. В резултат на това изкуствените мигли ще започнат да се ронят.

За да избегнете това, е необходимо да използвате праймьр : нанесете продукта върху микрочетката и прокарайте по корените на естествените мигли. Така люспите на космите ще се отворят и връзката между изкуствените и естествените реснички ще бъде силна, удължавайки износването им.

Тип на течност: Праймър

Още предложения
Click to order
Кошница
Total: 
Здравейте!
Ако имате нужда от помощ - обадите моля на номер 0898384333 (Viber, WhatsApp) или напишете ни съобщение за поръчка през facebook страница Snejok Lashes Store
Имена
Телефон
E-mail
Град
Вариант на доставка
Въведете моля офис на Еконт или личен адрес
Коментар (ако имате нужда от фактура - въведете данните тук)
Фактурата ще бъде изпратена на посочения email в рамките на 5 дни след доставка на поръчката. Запазете касовия бон от Еконт.
Made on
Tilda