Материалы

Необходимият минимум на материали за начинаещ майстор

Преглед на материалите за удължаване на мигли: необходимият минимум за начинаещ майстор на мигли.

Какво ви е необходимо за качествено удължаване на мигли? Един сертификат за обучение очевидно няма да е достатъчен. Важни са най-малко инструментите, с които ще се извърши процедурата. Ако смятате, че можете да закупите необходимите материали в най-близкия до вас магазин, бързаме да ви разочароваме! Качественото удължаване изисква качествени материали. Те могат да бъдат закупени само в професионални магазини с добра репутация и отлични отзиви.

Онлайн магазинът Snejok Lashes store отговаря на изискванията и разполага с пълна гама от продукти, които да ви помогнат с удължаването на миглите. Докато мислите какви материали не ви достигат, ние сме подготвили за вас преглед на минималния набор от инструменти за лашмейкър. В края на краищата удобството на работа и качеството на резултата зависят от това колко пълно и добре сте оборудвани. Сигурни сме, че ще намерите много полезна информация за себе си!

Съдържание:

1. Мигли

2. Лепило за удължаване на мигли

3. Пинцета за мигли

4. Таблети за удължаване на мигли: организиране на работното пространство

5. Капкагасител за лепило: надеждна защита за майстора и клиента

6. Адхезивен активатор: ускорява процеса на втвърдяване

7. Обезмаслител: подготовка на миглите за удължаване

8. Праймър: Осигурява перфектно сцепване

9. Препарат за премахване на мигли

10. Фиксатор за лепило: удължаваме износването на миглите

11.Палети за лепило: намаляване на потреблението

12. Свързани инструменти за удължаване на мигли: не можете без тях

1. Мигли

Можете да закупите всички необходими инструменти, но миглите са едни от най-важните. За да задоволите нуждите на всички клиенти, ще трябва да закупите мигли с различни дължини, извивки, дебелини, цветове.
Черните мигли са задължителни за покупка - това е непоклатима класика. Ще ви трябват и палитри с цветни и кафяви мигли, за да създадете невероятни, стилни и живи визии. В асортимента на нашия магазин ще намерите мигли с всякаква дължина, диаметър и извивка.
Всички мигли са изработени от най-естествените, висококачествени и безопасни материали. Рискът от алергична реакция е сведен до минимум дори при висока чувствителност на очите. Има изкуствени мигли за 4, 6, 16, 18 линии, както и тестери. Ценовата категория е доста достъпна.

2. Лепило за удължаване на мигли

Без лепило, колкото и да искате, миглите не могат да бъдат удължени. В нашия асортимент можете да намерите лепило от всякакъв ценови сегмент и различни степени на полимеризация: от демократични, но безопасни и висококачествени опции от марката Snejok Lashes (Smart, Friendley, S1, Gold), до тежък лукс от Extreme Look (Volume express, Genesis , Pro Volume, step 3, X7, X6). Демократично лепило отговаря на точно същите критерии за безопасност като по-скъпите опции, е хипоалергенно и има дълъг процент на износване. За да удължите живота на лепилото, купете херметична термоторбичка за съхранение. Благодарение на опаковката, лепилото ще запази свойствата си по-дълго. Тук говорихме подробно как да изберем лепило за удължаване на мигли, така че сега няма да рисуваме във всички цветове и детайли.

3. Пинцета за мигли

За удължаване на мигли ще ви трябват поне 2 пинсети. Едната е права, другата е извита. С прави пинсети е удобно да разделяте естествените мигли, а с извити пинсети е удобно да работите с изкуствени реснички. Също така е удобно да залепите снопчетата с извити пинсети. В нашия магазин са представени двата вида пинсети на марката Extreme Look.
Всички пинсети са изработени по уникална технология от издръжлив, лек и устойчив на износване материал, който е устойчив на корозия. Пинсетите са със стилен дизайн и фирмено лого. Нашите пинсети за удължаване ще ви издържат до 25 години! При избора е важно да се обърне внимание не само на качеството, но и на формата. Не забравяйте да държите пинсетите в ръката си, за да разберете коя е подходяща за вас. Препоръчително е да закупите 2 комплекта пинсети наведнъж. По време на работа една от пинсетите може да падне, което ще доведе до деформация на клапаните. Трябва да можете да продължите да работите независимо от всичко.

Също така не забравяйте да вземете удобен калъф за съхранение, за да удължите живота на вашите пинсети.

4. Таблети за удължаване на мигли: организиране на работното пространство

Таблет е повърхност, върху която са закрепени ленти с изкуствени мигли. Аксесоар за съхранение на изкуствени влакна и осигуряване на удобството при работа с удължени мигли. Това опростява и ускорява процеса на удължаване. Таблетите са различни видове. Например с еластични ленти под формата на гривни, които са удобно прикрепени към ръката. Има и обикновени таблетки, които са разположени на хоризонтална повърхност. За удобство можете да закупите комплект таблети и да ги смените по свое усмотрение. В ExtremeLook ще намерите таблети от всякакъв вид на достъпна цена. Телата са лесни за почистване, изработени са от устойчиви на износване материали и ще ви служат дълго време.

5. Капкагасител за лепило: надеждна защита за майстора и клиента.

Колкото и висококачествено, хипоалергенно и безопасно да е лепилото, в някои случаи може да възникне индивидуална реакция към него. Особено, при продължително излагане, изпарения на лепилото могат да повлияят неблагоприятно на човешкото тяло, причинявайки алергии (това като правило се отнася за майстори, които редовно изграждат реснички). Появата на алергична реакция носи много неудобства. Лаш майсторът може да спре да се наслаждава на работата, която обича, понякога да спре да я върши напълно. За да предотвратите това да се случи, не забравяйте да закупите гасител за лепило. Този инструмент блокира токсичните изпарения на лепилото, неутрализира неприятните миризми и облекчава дискомфорта по време на процеса на удължаване на миглите. Обърнете внимание на гасителя на лепило GlueTrap. Необходими са само няколко минути, за да неутрализирате вредните изпарения и да спрете неприятните миризми.

6. Адхезивен активатор: ускорява процеса на втвърдяване.

Този инструмент също трябва да се появи във вашия арсенал. Активаторът ще ви помогне да запазите свойствата на лепилото, когато работите в неблагоприятни условия (например температурата и влажността в помещението са далеч от препоръчаните от производителя). Активаторът ускорява полимеризацията на лепилото, ускорява залепването на естествени и изкуствени мигли и увеличава продължителността на носене на удължителите. Нашите лепилни активатори Extreme Look имат приятни плодови аромати и са формулирани с полезни съставки, които се грижат за клепачите и миглите. Можете да намерите активатори с вкус на ябълка и манго. Изберете този, който пасва перфектно!

7. Обезмаслител: подготовка на миглите за удължаване

С помощта на обезмаслител миглите се подготвят за последваща процедура за удължаване. Нежно отстранява остатъците от грим, себума и замърсяванията, които пречат на лепилото да фиксира. Тук ще откриете както достъпни обезмаслители от марката snejok lashes, така и луксозни от Extreme Look. Всички обезмаслители съдържат полезни компоненти, успокояват деликатната и тънка кожа на клепачите и нямат агресивен ефект. Какъв обезмаслител ще купите? Може би с вкусен вкус на карамел или сочен вкус на ягода? От вас зависи да решите! Между другото, приятните аромати на обезмаслителите ще направят процедурата за удължаване на мигли още по-приятна за клиента, ще развеселят и ще тонизират като цяло.

8. Праймър: Осигурява перфектно сцепване

Праймерът ще помогне за допълнителна подготовка на естествените мигли за удължаване. Инструментът дълбоко почиства космите, повдига и отваря люспите. Праймерът ще ви позволи да създадете идеално и силно свързване на изкуствени мигли с естествени, което значително удължава времето за носене. Някои майстори предпочитат да използват само обезмаслител или само грунд. Но едно лекарство не може да замени друго. Например, Праймерът не е в състояние да премахне естествения мастен филм от миглите, следователно лепилото ще се залепи по-лошо. В нашия онлайн магазин можете да изберете Праймер както по-скъп, така и по-евтин.

9. Ремувър-Препарат за премахване на мигли

Ремуверът за мигли е вид разтворител на лепило. В работата на лашмейкъра този инструмент е необходим, защото ако клиент дойде при вас с вече удължени мигли, за да изгради нови и свежи, останалите ще трябва да бъдат премахнати. Има два вида препарати за отстраняване: гел и крем. И двата инструмента са лесни за използване, това е само въпрос на предпочитанията на майстора. Гелообразният препарат има по-течна консистенция от кремообразния. И двата продукта при правилна употреба не се вливат в очите и не се размазват, което намалява риска от увреждане на лигавицата на окото. Не причинява дискомфорт в процеса на отстраняване на мигли с ремувър.

Разполагаме с крем-ремувъри с аромат на роза, ягода, мандарина, шоколад, череша, банан, пъпеш, лимон, манго, грозде. Препаратите за премахване на гел се предлагат в три вкуса: мандарина, кафе и череша. Ценовата категория на средствата за отстраняване също е различна.

10. Фиксатор за лепило: удължаваме износването на миглите.

Нанася се в края на процедурата за удължаване, създава невидим защитен филм върху миглите и допълнително ги подхранва. Освен това фиксаторът придава на изкуствените реснички лъскав блясък, богат цвят и удължава износването. В нашия магазин можете да закупите черен и прозрачен фиксатор за лепило.

11. Шампоан за подготовка на естествени мигли

. Мекият шампоан за мигли "extreme look" с нова специална формула е създаден от професионалисти за деликатно и безопасно почистване на миглите и пространството между миглите. Шампоан на базата на артезианска вода с добавка на лечебни екстракти от лайка, лавандула, невен. Действа антисептично и успокояващо. Не съдържа мазнини, помагайки на майстора в перфектната подготовка на миглите за по-нататъшна работа.

12.Палети за лепило: намаляване на потреблението

Изглежда, че инструментът изобщо не е необходим, но всъщност палитрата позволява на капитана да спести време, пари и консумация на лепило. Палитрата има малки вдлъбнатини, където лепилото изсъхва по-бавно и запазва свойствата си по-дълго. Обемът на всяка клетка е еднакъв и е предназначен за една капка лепило. В нашия магазин имаме голям избор от лепила в различни цветове.

13. Свързани инструменти за създаване на мигли:

-Дезинфектанти за ръце и инструменти за максимална безопасност на екстензионната процедура.

-Еднократни чаршафи, ръкавици, маски, шапки за коса, кърпички.

-Памучни тампони, стикове, мицеларна вода без масло за премахване на грим.

-Четки за разресване на удължени мигли. В нашия магазин ще намерите силиконови и меки четки във всякакъв цвят.

-Микрочетки с различни размери. Инструмент за точково нанасяне на препарати, както и почистване на пространството между миглите.

-Lashmaker огледало. Необходим атрибут на удължаване, с който е удобно да контролирате процеса. Това ще ви позволи да видите дори най-малките мигли и да свършите работата възможно най-чисто.

-Възглавница. Различни тиксо и пачове Необходими за висококачествена изолация на долните мигли. Освен това пачове се грижат за кожата около очите, дълбоко я подхранват и овлажняват. В магазина ни има колагенови и хидрогелни лепенки, както и цял комплект от 10 бр. В никакъв случай не използвайте канцеларска лента, за да изолирате долните мигли. Такива спестявания могат да ви направят лоша услуга, да навредят на кожата и клепачите и в резултат на това да загубите клиент.

В нашия магазин Snejok Lashes store можете да намерите всичко необходимо за професионално удължаване на мигли. Всички продукти имат сертификати за качество, разрешителни и отговарят на международните стандарти за безопасност. Нашият магазин доставя не само в Бълнария но и в целия свят.
Made on
Tilda